Smart City Expo İstanbul Fuarı

Smart City Expo İstanbul Fuarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi himayesinde Expo Smart City 2016 İstanbul fuarı Haliç Kongre Merkezinde çok yüksek bir katılım ve ilgi ile gerçekleşti. Bronz Sponsor olarak katıldığımız fuar süresince tüm çözümlerimizi yerli ve yabancı sektör temsilcilerine sunma fırsatı bulduk.

Akıllı şehir konsepti kapsamında Dinamik Kavşak Yönetimi , Trafik Denetleme Sistemleri , Plaka Tanıma ve Hız Koridoru Sistemleri , Tünel içi video analiz sistemleri konuları başarıyla sunuldu. Bunların yanında özel amaçla üretilen elektronik güvenlik sistemi ekipmanları fuar süresince büyük ilgi gördü.

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz başarılı akıllı şehir uygulamalarına ait görüntüler sergilendi. Fuarın 2. Günü ise tüm çözümlerimizi içeren bir konferans verilerek akademik olarak da sistem tanıtımlarımız yapıldı.

Tüm sponsor ve fuar özel davetlileri için Feriye Sarayında Kadir Topbaş tarafından bir resepsiyon düzenlendi ve sonrasında akşam yemeği gerçekleştirildi. Fuarın son günü yapılan kapanış töreninde Akıllı Şehir Çözümlerimiz ile ilgili başarı ödülü firmamızı gururlandırdı.