2011 İSTANBUL İSAF GÜVENLİK FUARI

2011 İSTANBUL İSAF GÜVENLİK FUARI

22-25 Eylülde düzenlenen ISAF güvenlik fuarında rekor ziyaretçi oranı ile standımıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Kaliteli ürün ve kaliteli üst düzey servis hizmeti anlayışımız ile bu ilkeler doğrultusundaki çalışmalarımızın sonucu olarak algıladığımız yoğun ilginiz bizim için doğru adımlar attığımızın göstergesidir.

Yılbaşından itibaren yıl içeresinde gerçekleştirdiğimiz Fiber uygulamalar ve IP kamera sistemleri ile ilgili çözümlerimizi ve Megapixel uygulamalardaki NAS,NVR ürünlerimizi sergiledik. HD ürünler ,Uzun süreli kayıt ve depolama üniteleri ile şehir izleme çözümlerimizi sergiledik. Fuar süresince yoğun ilgi gören IP tabanlı ürünlerimiz ile ilgili her ölçüde proje ve uygulama örneklerini dilediğiniz zaman firmamızdan alabilirsiniz.

Ürün tanıtımlarımızda tanıdık bir sima olan Tuba Altıntop’un katılımı ile stand ziyaretçilerimiz arasında yapılan çekilişte on kişi DVR cihazı kazanmıştır. DVR kazananların listesi İnternet sitemizde yayınlandığı gibi hediyelerin dağıtımı da gerçekleştirilmiştir.