2010 İSTANBUL İSAF GÜVENLİK FUARI

2010 İSTANBUL İSAF GÜVENLİK FUARI

Sektörün en büyük buluşmalarından biri olan 14.İSAF Güvenlik Fuarı 23-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Türkiye'de sektöre yön veren firmaların büyük bir çoğunluğunun katıldığı bu yıl ki ISAF fuarı, firmamız açısından oldukça verimli geçti. Ürünler ,Uzun süreli kayıt ve depolama üniteleri ile sehir izleme çözümlerimizi sergiledik.

Fuar süresince yoğun ilgi gören IP tabanlı ürünlerimiz ile ilgili her ölçüde proje ve uygulama örneklerini dilediğiniz zaman firmamızdan alabilirsiniz.

Öncü Güvenlik ; hızla değişen ve gelişen teknolojiyi sürekli takip ederek, iş ortaklarına kurumsal ihtiyaçlara yönelik en yeni teknolojiyi sunmayı hedeflemektedir.

Portföyümüze bu yıl katılan SAMSUNG Ev Otomasyon Sistemi ve DUNLOP IP Kameralar ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Fuarda bizlerle birlikte olan, SAMSUNG Pazarlama Müdürü Michel Jung ve Elegance Satış Müdürü Oliver Gong ürünlere gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirttiler.

Standımızı ziyaret ederek desteklerini bizden esirgemeyen tüm bayilerimize ve ziyaretçilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.